Syksyinen kurpitsakeitto

Viilenevä ilma muuttaa ruokavaliotani joka syksy samaan tapaan. Raikkaat pirtelöt vaihtuu puuroihin ja salaatit lämmittäviin keittoihin ja pataruokiin. Lämmittävä ja ravitseva ruoka sopii erityisesti ilmavalle vata kehotyyppille, mutta se on tasapainottava kaikille kehotyypeille.

Raaka-aineet:

 

1 rkl kookosöljyä

2 rkl curryä

1 tl korianteria

1 tl fenkolia

1 iso kurpitsa

1 sipuli

1 palsternakka

2 porkkanaa

2 dl punaisia linssejä (huuhtele ja liota)

1 l kasvislientä

 

Päälle:

1 nippu korianteria

2 hapatettua maustekurkkua

Kylmäpuristettua oliiviöljyä

 

Ohje:

  1. Paahda mausteita muutama minuutti kookosöljyssä.
  2. Lisää pilkotut kasvikset ja linssit sekä kasvisliemi. Anna kiehua kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  3. Tarjoile annokset lautaselle ja lorauta päälle 1-2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä, tuoretta korianteria ja hapatettuja maustekurkun paloja.

❤ Sandra

 

 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.Pakolliset kentät on merkitty *