Oma versioni ‘bulletproof kahvista’

Oon aamuvirkku enkä aina kehtaa herättää koko taloa blenderin tai mehustimen meteliin. Näihin aamuihin tämä lämmittävä ja energisoiva juoma sopii täydellisesti. Alkuperäisen Bulletproof Coffee -reseptin on luonut Dave Asprey.

Raaka-aineet
1 iso kuppi haudutettua Chai teetä
1-2 rkl kookosöljyä
1-2 rkl kollageeniproteiinia

Ripaus kanelia, vaniljaa ja steviaa.

Blendaa kaikki yhteen. Jos blenderisi kannu on lasinen, suosittelen lämmittämään sen ensiksi kuumalla vedellä, ettei juoma viilene liikaa. Monesti sekoitan raaka-aineet maidonvaahdottimella, näppärä keino saada lähes yhtä kermainen lopputulos pienemmällä metelillä.

Nauti ja olet valmis uuteen ihanaan päivään!

❤️ Sandra

Like some of you might know, I get up early. And I mean really early. Most times too early to start cooking breakfast or waking up the neighbors with a juicer or a blender (sometimes that happens too, I’m sorry). That’s way I love this energy dense drink that gives an amazing boost to do some physical exercise or concentrate if a have to study.  This recipe is my version of the world famous Bulletproof Coffee designed by Dave Asprey. Enjoy!

Ingredients:
1-2 tbs of Coconut oil or any other superboost oil you find beneficial
(1-2 tbs of collagen protein)
1-2 cups of hot Chai tee

Just a hint of cinnamon, vanilla and stevia.

Mix everything together with a mini wisp. If you want to blend this drink in blender to get the perfect texture I recommend you to preheat the blender. It really makes a difference.

If you want to see the original recipe.

❤️ Sandra

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.Pakolliset kentät on merkitty *