Suklaa-kahvi raakabrowniet

 

Olen ollut koko syksyn ilman kahvia ja silti vähän yllättäenkin, aivan täynnä energiaa! Ehkä ilman kahviakin voi elää 🙂 Nämä browniet oli riittävän herkullinen tapa päättää tuo kokeilu

Raaka-aineet pohjaan:
5 dl raakoja, luomu pähkinöitä
1 dl taateleita
5 rkl kuumentamatonta luomu hunajaa
5 rkl kookosöljyä kirkkaaksi nesteeksi sulatettuna
½ dl raakakaakaojauhetta
2 tl kardemummaa
2tl ceyloninkanelia
1/4tl välaatuista suolaa

Raaka-aineet kuorruteeseen:
1dl taateleita
1dl vahvaa kahvia kylmänä
1/4tl hyvälaatuista suolaa
2rkl lesitiinijauhetta
1tl vaniljajauhetta
½ dl raakakaakaojauhetta
1 dl kookosöljyä sulatettuna

Ohje:
1. Laita kaikki pohjaan tulevat pähkinät sekä taatelit monitoimikoneeseen.
2. Siirrä massa kulhoon ja lisää loput ainekset ja sekoita huolellisesti.
3. Siirrä massa vuokaan ja vie pakastimeen jähmettymään.
4. Aloita kuorrutteen teko laittamalla kaikki raaka-aineet, paitsi kookosöljy tehosekoittimeen.
5. Sekoita sileäksi.
6. Lisää kookosöljy ja pyöräytä tehosekoitin vielä kerran.
7. Kaada kuorrute pohjan päälle ja vie pakastimeen hyytymään.
8. Leikkaa hyytyneet browniet paloiksi ja voit koristella kaakaojauheella ja kahvinpavuilla tai pähkinöillä.

Browniet säilyy hyvin pakkasessa ja voit ottaa sieltä tarvittavan määrän jääkaappiin sulamaan ennen tarjoilua.

❤️  Sandra

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei näytetä julkisesti.Pakolliset kentät on merkitty *