Ravitsemusohjaus

190.00 

Ravitsemusohjauksessa korostuu kokonaisvaltaisuus, yksilöllisyys ja tavoitteellisuus. Sinulle luodaan tämänhetkisen ruokavalion pohjalta yksilöllinen ruokavalio, joka korjaa ravitsemuksellisia puutteita, tukee ruoansulatustasi ja parantaa terveyttäsi.

Kokonaisvaltainen ruokavalio-ohjaus on erityisen hyödyllistä, jos kärsit jostain terveyteen liittyvästä pulmasta. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi pitkittyneet suolisto-oireet, ylipaino, iho-ongelmat tai jos koet, ettei energiasi tunnu riittävän tai jos haluat yksinkertaisesti voida paremmin.

Ruokavalioanalyysi perustuu esitietolomakkeen, ruokapäiväkirjanpidon ja haastattelun avulla kerättyyn tietoon. Ohjaus pohjautuu yksilöllisen tilanteesi kokonaisvaltaiseen arviointiin, jonka pohjalta luodaan tavoitteet. Mietimme yhdessä, mitkä käytännön strategioista sopii juuri Sinulle ja miten saat ne toimimaan arjessasi. Tapaamiseen on hyvä varata tunti aikaa.

Käymme myös läpi suhdettasi omaan hyvinvointiisi ja ruokaan. On tärkeää, että tarvittavat muutokset lautasellasi ovat linjassa ajatustesi ja arvojesi kanssa.

Ravitsemusohjaus sisältää:
• Terveydentilasi huolellisen selvittelyn esitietolomakkeen, oirekartoituksen ja ruokapäiväkirjanpidon avulla
• Tunnin ohjausajan kanssani, jossa käydään läpi sinulle sopiva ruokavalio sekä työkaluja mielen uudelleen ohjelmointia varten
• Kirjallinen tiivistelmä ohjauksessa läpikäydyistä asioista
• Lähetteet tarvittaviin laboratoriomittauksiin tai -testeihin
• Yksilölliset ohjeet lisäravinteiden tarpeesta

Kaikki ohjaukset voidaan järjestää puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Osasto: