Suolisto kuntoon -testi ja analyysi

550.00 

Suoliston hyvä bakteerikanta on terveyden perusta. Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää säilyttää bakteerilajien määrä ja lajikirjo tasapainoisena. Erilaiset sairaudet, lääkehoidot, muutokset ruokavaliossa sekä virus- ja bakteeri-infektiot voivat muuttaa mikrobilajien suhteita. Antibioottikuurien vaikutukset suoliston mikrobiomitasapainoon näkyy jopa vuosi hoidon lopettamisen jälkeen.

Suolistossa asuu yli 1200 bakteerilajia. Suoliston monimuotoisesta mikrobistosta GI-MAP pystyy analysoimaan mikrobeista ne, joiden on tutkimuksissa osoitettu liittyvän hyvinvointiin. Esimerkiksi se kertoo suoliston hyvinvoinnin kannalta tunnetuiden bifidobakteerien ja laktobasillien määrät. Lisäksi testi paljastaa mahdollisesti haitalliset mikrobit.

SUOLISTON MIKROBISTON KOKONAISKARTOITUS

Usein selitys pitkittyneille vatsavaivoille löytyy häiriintyneestä suoliston mikrobiomista. Nykyteknologian ansiosta on mahdollista selvittää suoliston bakteerikanta sekä tunnistaa parasiitit, virukset, hiivat tai muut potenttiaalisesti haitalliset mikrobit. Kun tiedämme ketä suolistossasi asuu, voimme hoitaa mikrobiston tasapainoon. Suosittelenkin tätä testiä kaikille jotka haluaa kokonaiskuvan suolistosi bakteerilajien tasapainosta. Ohjauksen avulla saat hoito-ohjelman ja suositukset bakteeritasapainon palauttamiseksi.

KUKA HYÖTYY SUOLISTOANALYYSISTÄ?
– Ruoansulatus vaivat kuten esim. turvotus ja vatsakivut
– Pitkittynyt ripuli tai ummetus
– Ruokayliherkkyydet ja allergiat
– Suoliston dysbioosi
– Suolistoinfektio
– Runsas antibioottien käyttö
– Pitkittyneet lääkekuurit esim. happosalpaajat
– Epäily helico-, virus-, lois- tai parasiitti-infektiosta

YLEISKATSAUS TESTISTÄ

Ruoansulatuskanavan mikrobimääritys (GI-MAP) arvioi mikrobiomia ulosteenäytteestä kiinnittäen huomiota erityisesti mikrobeihin, jotka voi häiritä suoliston normaalia toimintaa. GI-MAP testi sisältää PCR määrityksen patogeeneistä eli taudinaiheuttajista. Taudinaiheuttajiin kuuluvat bakteerit, loiset ja virukset. Suolistoanalyysi paljastaa, mikäli suolistossa asuu taudinaiheuttajia. Lisäksi se kertoo mikrobilajien välisestä tasapainosta suolistossasi.

GI-MAP antaa lisäksi arvokasta tietoa haiman eksokriinisesta erityksestä. Eli toisin sanoen testi kertoo miten ruoansulatus toimii. Lisäksi se kuvaa suoliston immunologiaa, maksan toimintaa ja kertoo onko ulosteessa ns. piiloverta. Ulosteen piiloveri saattaa olla merkki suolistosairaudesta tai jopa syövästä.

MITÄ KUULUU PAKETTIIN?
– GI MAP – suoliston mikrobianalyysi
– Ruokavalio analyysi ruokapäiväkirjan pohjalta
– Räätälöity hoito-ohjelman suolistotestin tulosten perusteella
– Tulosten ja hoito-ohjelman läpikäynti henkilökohtaisessa puhelin ohjauksessa (kesto 30-60min)

MITEN TESTI TEHDÄÄN?

Suoliston mikrobianalyysin tekeminen on helppoa. Tilattuasi tuotteen joko näiltä sivuilta tai sähköpostitse minulta, saat näytteenottopaketin postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja DHL noutaa näytteen sinulta ja toimittaa analysoitavaksi laboratorioon. Laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen FDA:n hyväksymää PCR menetelmää.

Kun testitulos on valmis, saat siitä tiedon sähköpostiisi ja voit varata ajan ohjaukseen ja hoito-ohjeen läpikäymiseen. Tulokset valmistuu keskimäärin noin 2-4 vko:n sisällä näytteen lähettämisestä.

>> Näytteenoton ohjeet
>> Esimerkki raportti

Osasto: