Suklaa-kahvi raakabrowniet

Olen ollut koko syksyn ilman kahvia ja silti vähän yllättäenkin, aivan täynnä energiaa! Ehkä ilman kahviakin voi elää  Nämä browniet oli riittävän herkullinen tapa päättää tuo kokeilu

Raaka-aineet pohjaan:

  • 5 dl raakoja, luomu pähkinöitä

  • 1 dl taateleita

  • 5 rkl kuumentamatonta luomu hunajaa

  • 5 rkl kookosöljyä kirkkaaksi nesteeksi sulatettuna

  • ½ dl raakakaakaojauhetta

  • 2 tl kardemummaa

  • 2tl ceyloninkanelia

  • 1/4tl välaatuista suolaa

Raaka-aineet kuorruteeseen:

  • 1dl taateleita

  • 1dl vahvaa kahvia kylmänä

  • 1/4tl hyvälaatuista suolaa

  • 2rkl lesitiinijauhetta

  • 1tl vaniljajauhetta

  • ½ dl raakakaakaojauhetta

  • 1 dl kookosöljyä sulatettuna

IMG_4504-768x855.jpg

Ohje:

  1. Laita kaikki pohjaan tulevat pähkinät sekä taatelit monitoimikoneeseen.

  2. Siirrä massa kulhoon ja lisää loput ainekset ja sekoita huolellisesti.

  3. Siirrä massa vuokaan ja vie pakastimeen jähmettymään.

  4. Aloita kuorrutteen teko laittamalla kaikki raaka-aineet, paitsi kookosöljy tehosekoittimeen.

  5. Sekoita sileäksi.

  6. Lisää kookosöljy ja pyöräytä tehosekoitin vielä kerran.

  7. Kaada kuorrute pohjan päälle ja vie pakastimeen hyytymään.8. Leikkaa hyytyneet browniet

  8. paloiksi ja voit koristella kaakaojauheella ja kahvinpavuilla tai pähkinöillä.

Browniet säilyy hyvin pakkasessa ja voit ottaa sieltä tarvittavan määrän jääkaappiin sulamaan ennen tarjoilua.

❤️ Sandra

IMG_4507-768x888.jpg
ReseptitAbe