Syksyn suosikkipata

Tämä välimerellinen pata on ollut tämän syksyn vakioruoka - ehkä ruusukaalien ja helppoutensa ansiosta. Toimii myös hyvänä lisuukkeena. Kokeile ja ihastu!


Raaka-aineet:

  • 2 rkl voita / gheetä / kookosöljyä

  • 2 Sipulia 

  • 1-2 Valkosipulin kynttä

  • 1 Juuripersiljaa

  • 1 Palsternakka

  • 4-5 Varsisellerin vartta

  • 400 g Ruusukaalia

  • 300 g Kypsiä jättipapuja

  • 1 tlk Tomaattimurskaa

  • Herbs de Provence mausteseosta (Foodin)

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

  • Oliiviöljyä

  • Oliiveja

  • Tuoretta basiillikaa


Valmistus:

  1. Pese, kuori ja paloittele vihannekset.

  2. Kypsennä vihanneksia pannulla kevyesti vesi-rasva hauteessa vihanneksia.

  3. Lisää joukkoon tomaattimurska, pavut, oliivit, suoja, mustapippuri ja Herbs de Provence -mauste. Anna lämmetä ja sekoita.

  4. Tarjoiluvaiheessa lorauta päälle oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä.

❤️ Sandra