Syksyn suosikkipata
Tämä välimerellinen pata on ollut tämän syksyn vakioruoka - ehkä ruusukaalien ja helppoutensa ansiosta. Toimii myös hyvänä lisuukkeena. Kokeile ja ihastu!
Raaka-aineet:
2 rkl voita / gheetä / kookosöljyä
2 Sipulia
1-2 Valkosipulin kynttä
1 Juuripersiljaa
1 Palsternakka
4-5 Varsisellerin vartta
400 g Ruusukaalia
300 g Kypsiä jättipapuja
1 tlk Tomaattimurskaa
Herbs de Provence mausteseosta (Foodin)
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Oliiviöljyä
Oliiveja
Tuoretta basiillikaa
Valmistus:
Pese, kuori ja paloittele vihannekset.
Kypsennä vihanneksia pannulla kevyesti vesi-rasva hauteessa vihanneksia.
Lisää joukkoon tomaattimurska, pavut, oliivit, suoja, mustapippuri ja Herbs de Provence -mauste. Anna lämmetä ja sekoita.
Tarjoiluvaiheessa lorauta päälle oliiviöljyä ja tuoreita yrttejä.
❤️ Sandra